Retro beauty

Samantha Gradovile GQ UK 2013-001

Samantha Gradovile GQ UK 2013-002

Samantha Gradovile GQ UK 2013-004November issue, GQ  UK by stevie and mada
Det är så mycket jag gillar med dessa bilder. Jag blir så inspirerad av det fantastiska 50-tals svallet, make up en och jag är besatt av den ludna och vita tröjan Samntha Gradovile är stylad i på bild 1.

>>I live this ediorial in GQs november issue. Im getting so inspired by the 50’s look when it comes to hair and make up and the white hairy top at pic 1, i’m obsessed!

 

 

Grey

grey

 

Just nu skulle jag bara vilja hitta den perfekta vita skjortan med tunna ränder att kombinera som ovan.

Pants, Marlene Birger /shirt HM/Boots, Dr Martens /sweater, HM/hat, Saint laurent

 

Is that your grandma’s coat?

wmmaus

DSC_0457

DSC_0459

DSC_0476

DSC_0501

DSC_0482

 

Jag tänkte införa i bloggen att dela med mig mer av mina guldkorn när det kommer till second hand-butiker i Stockholm. Är det något ställe jag fyndat fantastiska plagg på så är det Emmaus Vintage på Peter Myndes backe 8 vid slussen. Det finns bra dam och herr-utbud och de har bra sortiment när det kommer till skinnjackor och boots. Heaven!

>>When it comes to second hand shops in Stockholm I really have to share the best ones with you guys! I’ve found many amazing things at Emmaus Vintage at Peter Myndes backe 8

Chanel

DSC_0438

DSC_0455

DSC_0439Min nya underbara  parfym från Chanel i kombo med vaser och ljuslyktor om nu äntligen kommit upp i lägenheten. Jag älskar kontrasten mellan nytt och gammalt och kristallflaskan för whiskey är helt fantastisk, även med blommor i.

>>My new parfume from Chanel together with a vintage whiskey bottle used as a vase and candles.