Comfy sunday

DSC_0466

vik

DSC_0363/Coat, Bik Bok/Sneakers, red cross second hand/

I veckan var jag en sväng och jobbade i Jönköping. Eftersom Röda Korset har otroligt många second hand-butiker i Sverige så blir det en del resande för min del, vilket såklart är superkul! Hur som helst så hittade jag dessa oanvända sneakers på en skohylla på Röda Korset second hand i Jönköping, fynd! Det var verkligen ett sånt ögonblick när allt klickar och second hand är som bäst, rätt storlek och rätt färg.

>> Found these clean sneakers when I was working in Jönköping earlier this week. It was that kind of moment I love with second hand, right size and right color.

  generic lamictal

Backstage at L’ANZA Sweden

DSC_4671

DSC_4675DSC_4642DSC_4645DSC_4654

DSC_4647I lördags gick jag L’ANZAs årliga visning. När det kommer till visningar blir det oftast tidiga mornar och lång väntetid. Jag passade på att vila tillsammans med några andra modeller på golvet, dricka kaffe, äta och umgås efter att ha fått håret preppat av bästa teamet. Tidigare under veckan fick jag mitt hår genomklippt och även en snygg toning. Eftersom jag fått direktiv från agenturen att inte göra några förändringar på min annars naturliga färg, kom vi fram till att endast förstärka min egna färg. Jag är otroligt nöjd över resultatet och mina pigment är nu mer jämna i hela håret. Tack Lanza sweden, stylist och min goda vän Michelle, makeupstudion och alla modeller för en härlig arbetsdag!
>>Backstage pictures from the show I did for L’ANZA Sweden this weekend

Adax by Carin Wester

DSC_0190DSC_0193Adax copenhaugen bag by Carin Wester

Detta kommer vara min favoritväska i sommar. Clean och svart med en snygg  detalj över handleden, en favorit hos mig från Carin Westers visning på modeveckan förra säsongen.

>>This will be my favorite bag this summer! Clean, black and a simple leather detail over the wrist.