Panta dikia sou

DSC_1182 santorini_vm_6DSC_1031 santorini_vm_7Senaste veckorna har jag varit på Santorini och Kreta och njutit av semester. Jag har hälsat på familj, vänner och gamla kollegor. På Kreta hann jag med att se några grymma livespelningar på stranden, badat, ätit fööör mycket mat, se solen gå upp i horisonten, druckit frappe med vänner på något café och  bara varit.

>>Latest weeks  in Greece. No words about how much I miss this place and how much it means to me. I got weeks with friends, family and old colleauges. 

People’s choice award

santorini_viktoriam4

Det är så himla roligt att jag har blivit utvald av Zalando att vara med och tävla i Zalando Nordic Blogger Awards om titeln ”People’s Choice Award”. Den stora finalfesten äger rum i Köpenhamn den 25 september 2014 där finalister från Sverige, Norge, Danmark och Finland möts for att tävla om att ta hem den hedersfyllda titeln som bästa Nordiska bloggare.

Ni som röstar har chansen att vinna ett av fem presentkort värda 1800 kr styck. En kommer även att bli den lyckliga vinnaren av Zalando Fashion Pass och få åka till den färgsprakande finalfesten i Köpenhamn tillsammans med en vän. I vinsten ingår resa, boende och styling från Zalando för en oförglömlig kväll!

Jag skulle vara evigt tacksam från hjärtat, om ni ville vara med och rösta fram mig i kategorin ”people’s choice award”. Självklart hoppas jag att någon av mina läsare som röstar, kammar hem ett av priserna också!

RÖSTA PÅ MIG GENOM ATT TRYCKA PÅ KNAPPEN NEDAN  OCH REGISTRERA DIN RÖST!

>> Im so glad that i’ve been picked out by Zalando to compete in Zalando Nordic Blogger Awards. I would  be even more happy if you guys voted for me in the cathegory ”people’s choice award”. By voting you also got a chance to win a gift card at Zalando or a fashion pass to the award. 

Vote for me by presssing the green buttom and register your vote!

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

Ammoudi bay

santorini_vm_1

DSC_1264

santorini_vm_2Klippdykning och färsk fisk till lunch i hamnen ammoudi var några av sakerna vi passade på att göra när vi åkte till Oia. Dyket var ett rent äventyr att ta sig till då ön är en gammal vulkan och vägen bestod av vassa stenar och stenar byggda som broar. Men när vi kom fram, så klart vatten och lugnt från folkmassor.

>>Cliff diving and fresh fish for lunch inn ammoudi bay were one of the things I liked the most with Oia. It took a while to get around to the cliff for diving, because of all the big rocks. But when we got there, crystal clear water and quiet. Loved it!

The caldera

santorini_viktoriam2Grekisk mat, vin, underbara vänner och denna utsikt från calderan. Svårslaget.

>>Greek food, wine, amazing friends and this view from the caldera. Hard to beat that!