Heron Tower Asian dinner

IMG_0103 sushisamba_ Första kvällen i London bestämde vi oss för att käka på Sushisamba. En asiatisk fine dining restaurang vid Heron Tower. Det var verkligen makalös utsikt från en inglasad 38:e våning där det bara var en upplevelse att ta glashissen upp! Vi hade en fantastisk kväll även om jag tyvärr tycker att varken drinkarna, maten eller servicen höll måttet riktigt. Men oavsett det så med grymt sällskap så blir det ju hur bra som helst ändå!

Nu är jag för övrigt tillbaka i Stockholm. Har precis avslutat en brunch på Marie Laveau och nu ska jag in i second hand-butiken och jobba i eftermiddag! Vad som händer i kväll återstår att se, jag känner mig ju alltid lite som överkörd av en traktor efter jag rest från Norrland! Ha en fin Lördag!

White sheets, white shirts

viktoria_shirtGod morgon!
Jag har precis hoppat på tåget norröver, hemåt. Jag har ju då lyckats haffat en tom tågvagn till mig själv, say whaaat? Det är guld värt när man åker tidigt och det har nog aldrig hänt att det är så tomt tåg som idag. Hur som helst kommer jag vara tillbaka i Stockholm redan tidigt i morgon. Jag har fortfarande en hel del bilder från London kvar att visa er som kommer att komma upp under dagen! 🙂

 

I love London

viktoria_2IMG_0189viktoria_3IMG_0348

Coat, second hand/Leather, Zara/Shirt, GANT Rugger/

Som jag redan längtar tillbaka!
Hej på er! Dagarna i London levererade ändå mycket sol alltså! Det som är så fantastiskt är att solen även börjat titta fram här i Stockholm. I dag när vi skyltade om i second hand-butiken sken solen rakt in i våra fönster. Det är sjukt vad det gör mycket men det blev på något sätt så mycket roligare att nåla upp plaggen på dockorna med solen i ansiktet.

Black wings jeremy scott for adidas

IMG_0256När jag var i London passade jag på att kolla in Jeremy Scotts designsamarbete med Adidas. Jag har i flera år tittat på hans sneakers med adidas och fallit för de som varit cleana, minimalistiska och många med vingar.

När jag tittade in hos Adidas på Carnaby street hittade jag dessa!  Hur snygga? Mitt namn står skrivet på dem, svarta, cleana men fortfarande ett par statement-skor som piggar upp vilken basic outfit som helst. Dessa kommer bli favoriter till jeans och skinnjacka, helt klart!