Back to you

462A3007 (1081x721)

Photo: Sara Che
Jag borde ju gå och lägga mig snart, men här i soffan sitter jag. Som många andra kvällar när jag jobbar med mitt företag. I kväll har jag har suttit med lite pappersjobb, redigerat bilder och planerat kommande plåtningar.

Just det, jag tror jag inte berättat vad jag bokade för ett tag sedan! En resa till…PARIS! Jag och min vän Louise ska ta några dagar och bara njuta av en fantastisk stad och ledighet. Vi båda älskar Paris och även osten, utsikten och vinet som tillkommer många gånger! Åh, vad jag längtar!

Monday mode

462A3238 (1081x721)

Hej finisar! Hur mår ni?
Jag har haft ett grymt måndagsmode med så mycket energi idag! Jag älskar sådana dagar, ni vet när man hamnar i ett flow? Det är en underbar känsla! Min dag började med möte på Röda Korsets kontor för att sedan springa på en rad andra möten och ärenden. Nu ska jag få lite ordning här hemma i lägenheten. Jag jobbade så sjukt mycket förra veckan att jag har knappt hunnit tagit tag i något!

Lite senare slänger jag upp en look som jag och Sara fotade i helgen!
Vi hörs sen!

 

 

 

 

Denim

viktoria_1IMG_3037Photo cred : Sara Che

Jag unnade mig en välförtjänt sovmorgon i morse och har dess hoppat runt i tjocksockar och en stor tröja i lägenheten. I går mötte jag upp min vän Sara och fotade en massa och sedan avslutade vi dagen med en sen lunch/tidig middag på Nytorget. Så mysigt!

Nu ska jag försöka få lite saker uträttade innan det är dags för Söndagsmiddag. Ha en fin Söndag allihopa!

 

 

 

 

Behind the scenes Commercial shoot

IMG_1204birsta_viktoriamIMG_1378 (1081x721)birsta_viktoriam2IMG_1027 (1081x721)IMG_1054 (1081x721)birsta_viktoriam3IMG_1383 (1081x721)birsta_viktoriam4IMG_1157 (1081x721)

God morgon!

Jag sitter med mitt morgonkaffe och kikar igenom bilderna från plåtningen i Sundsvall häromdagen. Vi tog så SJUKT mycket bilder under dagen och jag har Matilda från sweet pop att tacka, som körde hårt med min kamera! Kampanjplåtningen var för Birsta city som jag jobbat med tidigare, ni vet? Vår location för dagen var deras enorma parkering och som tur var fick vi sol, för det var så sjukt kallt! I kampanjen använde vi oss av färgad rök som gjorde sig så fint på bilderna! Modellerna Sanel och Mei-li gjorde ett fantastiskt jobb. Hur fina var de inte tillsammans?

Vilket grymt team på och vilken arbetsdag! Så sjukt kul att jobba på hemma plan med dessa fantastiska människor!