37 Rue du Longchamp

paris_vm1IMG_6538Första dagen i Paris gick vi i timmar och satt oss senare ned för en långlunch på Corso med massa sommarfeelings och strålande sol! Det var också någonstans här vi började förstå att det var pollen vi satt och nös av och att Louise givetvis inte hade ögoninflammation. Tur tyckte vi!

Tillbaka till Stockholm så ska jag snart iväg till Matilda. Vi ska bara ha lite mysigt häng i kväll, precis lagom för mig på valborg! Hoppas ni alla får en fin kväll och var rädda om er!

 

All against

IMG_6757Är mitt i upp-packet av min resväska. Så hur känns det att vara hemma igen? Bra, men känslan av att åka hem är ändå alltid lite jobbig. Man kan liksom alltid tänka sig att stanna någon dag till, haha! Är det bara jag? Jag har haft såå mycket att ta igen på jobbet sedan min weekend men OM jag har ny energi! Är det något jag känner så är det så himla värt att pausa vardagen, fly iväg en stund för att ladda batterierna och komma tillbaka med en massa energi. Jag ha lovat mig själv att jag ska göra fler sådana resor, för mig.

Jag måste bara visa denna fantastiska Tee från Eleven Paris som jag köpte i Marais. Jag älskar ju tishor med BRA budskap också! Hur fet?

 

Au revoir Paris!

IMG_6723Nu sitter vi på flygplatsen, käkar och jag passar på att blogga lite. Om en stund ska vi kliva på planet tillbaka mot Stockholm. Det har varit så skönt med en långhelg i Paris! När jag kommer hem så har jag en massa bilder kvar att visa er från våra dagar i Paris!

Vi hörs när jag är tillbaka i Stockholm!

 

Le petit déjeuner

IMG_6467 (1081x721)IMG_6599

 

Pain de chocolat och kaffe har blev vår frukost i morse. Det är underbart att äntligen kunna sitta ute i solen och äta en mysig frukost! Idag har vi haft en second hand-runda i Marais, ätit crêpes och suttit på ett café och väntat för länge på att dagens regnskur skulle avta. Det blev inget second hand-fynd för mig idag, men däremot något fint från all saints! De har så mycket fint! Vad det blev visar jag er senare!

 

 

Le pont neuf á Paris

IMG_6462 (1081x721)IMG_6485 (1081x721)IMG_6460 (1081x721)IMG_6634 (1081x721)Paris behöver inte ens färger.

Så har vi varit här halva tiden. Igår hann vi med så sjukt mycket och promenerade hela dagen, så idag är mina ben som spagetti. Haha, ni vet den känslan? Nu har vi kommit tillbaka till hotellet och ska försöka bestämma var vi ska käka i kväll! Musslor på någon mysig uteservering vore inte dumt!