Weekend in Greece

catzOkej, såhär ligger det till. I veckan bestämde jag mig för att överraska mina föräldrar i Grekland och bokade första bästa flyg till Xania?! Så nu är jag här på kreta över helgen och laddar batterierna, träffar vänner och bara är. M a g i s k t. Tydligen har vi fått en ny familjemedlem också, som hänger bland våra krukor hela dagarna.

 

Launch event For Colin magazine

IMG_7126colin1Photo Sara Che

Förra veckan var jag tillsammans med Sara på Colin Magazines lanseringsfest! Vi bjöds på ett fantastiskt väder på Anglais takterass och en grym fest! Dessutom fick jag ätntligen hänga med mina finaste vänner, som för en gångs skull var samlade på en och samma plats!

Jag önskar givetvis Madde och team Colin stort lycka till ! <3

In my summer wardrobe

viktoriamaj15462A0233viktoriamaj1Photo Sara Che

/Dress, second hand/Boots, All Saints/Leather jacket, Blk Dnm/

Äntligen får jag plocka fram sommargarderoben, som jag längtat! Det är faktiskt just det urvalet i garderoben som innefattar mina favoritplagg! Bland annat denna second hand-klänning! För det första har den ju en djup v-ringning som jag gillar skarpt, sedan så är passformen så snygg trots att modellen är en aning ”loose”.

 

A run for humanity

462A9774 (1081x721)

Photo: Sara Che
Så var det dags! Dagen då  jag springer på tid för första gången på länge! Jag pratar såklart om vårruset i Stockholm! Någon fler som ska springa? Jag vet att det kommer främst att bli en kamp mot mig själv, då en del av mitt huvud alltid försöker få mig stanna. Jag låter alltid tankarna passera när de väl kommer och mestadels fungerar det. Men vissa dagar är det v ä l d ig t tufft att springa. Idag springer jag inte bara för mig själv utan också för medmänsklighet, tillsammans med mitt team från Röda korset. Wish me luck!

I kväll kommer jag bjuda på min senaste look som jag fotade tillsammans med Sara också!
Vi hörs sen!