Breakfast with Moroccanoil

IMG_7327

moroccanoil1

IMG_7339I morse började jag min dag med pressfrukost tillsammans med Moroccanoil på Miss Claras terass. Jag har tidigare använt deras hårprodukter men i dag fick vi chansen att kolla in deras- kroppsvård inspirerad från medelhavet!  Kroppsvården bestod av tre produktserier, fragance orginale, fleur de rose och  fleur d’oranger.

Jag föll för serien fleur de rose som givetvis innehöll arganolja, kändes så underbar på och doftade underbart! Jag har under flera år alltid landat i att jag använt dofter med inslag av rosor, så i slutändan kanske det inte blir helt otippat att det var just fleur de rose jag skulle fastna för!

 

 

 

 

Fall wardrobe

VgV4ucu-EoWtuj5nPyoV9dpIYXo9bA0dY942-tCIdaAFredrik_Karumo_DSC4764_webviktoriam12

Photographer: Fredrik Karumo
Jacket, Rut&Circle/Jeans, H&M/Top, Weekday/
*
Lördagen till ära jobbar jag! Är det bara jag som fortfarande blir förvirrad av detta höstväder? Ena dagen varmt, andra dagen kallt. Man klär sig aldrig rätt för vädret helt enkelt. I höst varvar jag denna bomberjacka med skinnjackan och mitt senaste tillskott, den långhåriga svarta fake-pälsen!

Ha en fortsatt fin lördag! 🙂

Stay Blue

IMG_4602IMG_4610IMG_4624IMG_4619

I eftermiddag hann jag med en AW tillsammans med Cubus. Vi fick en presentation av deras senaste jeanslinje Stay blue. Jeans med hög kvalitet som håller i färg och passform trots tvätt och användning. I bilden nedan ser vi skillnaden på ett parvanliga blå jeans som är tvättade 50 gånger, stor skillnad i färg! Men både Stay black och Stay Blue-linjen behåller färgen otroligt bra! Mina favoriter blev en flared modell i mörk blå, som jag hoppas kunna visa er snart!

 

Off shoulder

Foto: Fredrik Karumo Modell: Viktoria Mviktoria1viktoria4viktoria3viktoria5Photographer / Fredrik Karumo

/Top, Weekeday/Jeans, H&M/heels, Kurt Geiger/

Denna off shoulder topp är helt fantastisk. Modellen är relativt ”boxig” vilket jag vanligtvis inte brukar falla för, men med slitsen på sidan var den så fin på!

Insåg idag att det snart är Oktober, vilket innebär riktig höst, en massa roliga projekt och framförallt – en veckas avkoppling på I Grekland. Det är ju äntligen säsong för att trampa vin!