Sundsvall

IMG_9237IMG_9249När vi var Sundsvall passade vi såklart på att testa RÅ. Tror nog att alla Sundsvallare varit där vid det här laget sedan de öppnade. Jag är ju lite utav en cocktail-nörd och jag älskar ju matupplevelser, så då är det ju extra kul att testa på det där tillsammans med familjen!

A good christmas

12432921_10208158633829343_1771218506_oJag hoppas att ni alla har haft en fin jul tillsammans med era kära. För mig vill jag också att julen ska innebära lugn och återhämtning i gott sällskap. Jag är fortfarande i Norr och för första gången känns det som om vi inte springer genom julen med tåg hit, bil dit och buss hit. Någon som har familj på annan ort och förstår exakt den känslan?

 

 

 

 

Oh Santa!

IMG_9139IMG_9169IMG_9190Tomten var tidig i år! Vi hade lite tidigt julfirande i Stockholm igår innan det är dags att bege oss hem till Norrland för att fortsätta julfirandet. Under vår gran fanns i alla fall ett vitt paket till mig och ni kan ju gissa lyckan som uppstod, när jag förstod vad som fanns i paketet! Där fanns nämligen mina nya favoritskor. Ett par Toga pulla boots i mocka!

Jag gissar att den där tomten, känner mig bättre än vad jag tror 😉

 

Velvet

vik1vik3vik2Fredrik_Karumo_DSC5434_Webvik5

Velvet pants, Mango/shoes, Din sko/Coat, second hand/shirt, weekday/Cap, second hand/scarf, Acne/

Photographer: Fredrik Karumo

Just nu bor jag i den här fina kepsen om dagarna och jag älskar den! Mina kostymbyxor i sammet har också blivit ett par favoriter att använda separat från kostymen. En V-ringad t-shirt eller en enkel blus till dessa kommer att bli ett av mina ”säkra kort” i garderoben helt klart!