Afternoon tea

IMG_0153FotorCreated1IMG_0154FotorCreated3IMG_0161När vi var i London blev jag överraskad med afternoon tea på The Dorchester. Tänk er tebjudning i lekstugan fast något större och finare servis som inte är kantstött, ett fint hotell i London i stället för en röd lekstuga i Hälsingland, piano i stället för surrande humlor, långa konversationer med Elias i stället för det eviga pratet med farfar, de där fantastiska bakelserna i stället för farmors bondkakor och bubbel i stället för påtår. Inte visste jag att afternoon tea på dorchester skulle väcka så mycket fina minnen.

Inte visste jag heller att pianisten skulle spela mig en låt och att jag skulle få en minitårta med ett fint ljus på. Det var så fint!

G R E Y

IMG_9989IMG_0002IMG_0003IMG_9994/Coat, Asos/Bag, Gina Tricot/Leather pants, second hand/Turtle neck, H&M/Cap, Beyond retro/suede shoes, H&M/Belt, Mango/

 

 

Sake no hana by Hakkasan

IMG_0050IMG_0031IMG_0017I London bestämde vi oss för att en av kvällarna käka asiatiskt på Sake No Hana. Så härlig atmosfär och fantastisk mat. Det är faktiskt få saker som slår mat plus fint sällskap, håller ni inte med?

contrasts

IMG_0010

Efter att ha kommit tillbaka från London har jag kastats in i ett liv som målare och diverse bygg-jobb! Haha! Vi håller såklart på att renovera second hand-butiken. Det har jag varvat med pressfrukost inför Elle-galan, plåtningar och förberedelser inför Copenhagen Fashion week. Men jag trivs riktigt bra att jobba i kontraster, rutiner är verkligen inget för mig!

The Savoy

savoyIMG_9892savoy2På min födelsedag väntade ett bord på den gamla restaurangen The savoy grill, som tillhör Gordon Ramsay-koncernen. Mind blowing miljö i 20tals-stil som var breath taking! Halva upplevelsen var lätt omgivningen. Kvällen avslutades med cocktails och en fantastisk pianist. Sådan kick ass födelsedag hade jag!