Givenchy

FotorCreatedFotorCreated2

More is more såg vi hos Givenchy förra året och som jag inspireras. Jag älskar hur man gått bananas med tunga smycken och piercings. Septum-smycket är ju en återkommande favorit hos mig som jag ofta adderar till mina looker!

 

Amalienborg

IMG_0561IMG_0582IMG_0575Innan jag springer i väg på ett jobb så passar jag på att slänga upp några bilder från när jag och Michelle plåtade av några bilder utanför kungliga slottet i Köpenhamn. Vi tog så mycket bilder där, så de tar liksom aldrig slut. Haha!

 

Calida 75

JJP_8067 JJP_8081JJP_7975JJP_7934JJP_8233JJP_8114JJP_8316Photographer: Julia Jane Persson

I dagarna började min morgon med en mysig pressfrukost i rosenrummet i Nk tillsammans med Calida. Ett märke med kroppsnära plagg som underkläder som är omtalad för att ha grym kvalitet. Vi firade Calidas 75 års-jubileum med att kolla in deras kollektioner genom tiderna, lyssnade till deras hållbara arbete, åt frukost och hade ett skönt häng! Tack Calida och presskontakterna för en fin morgon med er!

Revolver and Coffee

IMG_0440copenhagen4IMG_0541 (1)Här kommer några fler bilder från Köpenhamn. Vi var förbi Samsoe Samsoe på en superfin AW på revolvermässan och hälsade på brudarna på presskontoret Jaymjay. Jag som är en riktig sucker för Balmain passade på att prova lite fina kappor och kollade in resten av vårkollektionerna i deras showroom. Tack Jaymjay för en mysig eftermiddag med er! <3