A walk in Oslo

IMG_1103IMG_1120IMG_1044

Så här såg förra Söndagen ut. Promenad i Oslo i fantastiskt väder för att avsluta eftermiddagen med ett glas och fantastisk utsikt vid Holmenkollen. Det finns faktiskt få saker som slår dagar när man flänger planlöst runt och bara tar allt som det kommer. Det är något magiskt med det.

 

Black Circle

IMG_1146

Åh vilken weekend jag haft i Oslo! Jobb blandat med nöje, bästa kombon enligt mig! För övrigt ser ni modellen på denna byxa? Fullkomligt älskar att de är så vida!

 

After work with Red cross second hand

_MG_5119_MG_5182_MG_5290rodakorset_MG_5129Igår var det äntligen dags att slå upp portarna för vår premiär-aw på Röda Korset second hand! Vi har under våren planerat in tre after works där vi kommer lyfta Röda Korsets akutinsamling till Syrien. Igår gästades vi av Natasa från Huckleberry tattoo, Dj’s och indian street food som gjorde ”Vad som helst för Syrien” med oss. Vilken kväll, fan tack alla som dök upp och bidrog!

I nuläget har jag precis landat i Oslo över helgen, men planerar redan nu med min kollega Linda våra kommande after works som kommer bli vassa!