The bohemian dress

_MG_7922

Klänning, River Island/Skinnjacka, Blk dnm/

Brudklänning eller inte. Tolkningarna har varit olika. Men tjusningen med att bästa en bohemisk maxi-klänning i spets är givetvis när man kan rocka den en vardag tillsammans med boots och skinnjacka.

On my skin

IMG_1379IMG_1394

Här kommer några svartvita bilder där mina nya tatueringar kommer fram på ett fint sätt. Ville någonstans i detta leverera en känsla i bilderna, få ned på bild på hur jag visualiserat dem i huvudet redan innan jag valde att göra dem.

Jag är så nöjd med mina två senaste tatueringar jag gjorde hos Andy på tatueringsstudion för någon vecka sedan. Pistolen gjorde jag ju hos honom för 5 år sedan nu. Ögat som framförallt varit en fråga om färg eller inte, fransar eller inte, storlek osv. Men det blev bara så bra. Andy har sån känsla att leverera det jag tänkt mig fast lite bättre.
Och ja- Ögat symboliserar ett skydd mot onda ögat. Ni känner säkert till dem som vanligtvis är blå?

With love,

_MG_7885

Antiklimax. Total tomhet för vad som pumpat i kroppen senaste månaderna. Vår sista after work i butiken till förmån för vår insamling för Syrien gick av stapeln förra veckan. Vi har varje månad pushat oss själva och de lineup’s vi haft under dessa event har varit så jäkla klockrena. Natasa från huckleberry tattoo, Nidae som gjorde grym henna, YUC och fotografiska som skakade alkoholfria cocktails, glasskalas som langade glass/popcornmaskin, makeup artister och DJ’s.

Nu återgår jobbet i second hand-butiken till en lite lugnare tempo tills i höst. Men tar definitivt med mig alla fina ögonblick från allas engagemang och drivkraft, att ni gjorde vad som helst för Syrien tillsammans med oss. Det är att möta sådana som alla ni som gör mitt jobb extra roligt och som bevisar hur många medmänniskor vi har bland oss. Så mycket kärlek.

Rooftop with Colin

MG_8868MG_8882Det känns som man bara vill spendera tid på rooftops i sommar. Äta, jobba, umgås och ha bbq’s. Är det bara jag? Min vän Madde hade i veckan en nylansering för Colin.se. Så mycket bra vibes, tack för det Madde och Colin.se!