To become the best of us

_MG_7884Resan började någon gång för 10 år sedan, när jag för första gången gick in i Röda korsets second hand butik i Sundsvall. Jag blev frivillig och trivdes otroligt bra med att vara kreativ och göra nytta, för då fick varje minut ett mervärde. Någonstans innebar min tid inte bara att hjälpa kunden eller att sitta i kafét och prata med någon utan det innebar också mycket för någon annan, på en annan plats där behovet fanns.

Under min tid med Röda korset har jag fått möjligheten att uppfylla en dröm. Att bygga upp och öppna en second hand butik. Jag hann även vara med och öppna några fler butiker genom åren, fått möjligheten att möta fantastiska människor med stora hjärtan, delat fantastiska ögonblick med frivilliga runt om i Sverige och självklart med mitt egna team på Hornsgatan.

Men ni vet när man ibland kommer till den punkten när det är dags att skiljas, oavsett hur mycket man än tycker om varandra? Det handlar om att man behöver kasta sig ut igen, prova flyga, göra en loop eller två för att sedan se hur man landar. Det är inte alltid hur man landande som är det viktigaste, utan när man utfört varje loop med en kittlande känsla i magen och att man klarade det fint. Där står jag och butiken tillsammans nu efter allt vi gett varandra. Vi behöver båda kasta oss ut och utmana oss själva, för att på var sitt håll kunna fortsätta resan att bli det bästa av oss. 

Butiken kommer att att drivas av en stark kvinna med gott ledarskap tillsammans med klockrent team. Jag blir en del av teamet på Blk dnm, som också är ett starkt mål som nu äntligen blir verklighet.

När jag för tio år sedan började min resa hos röda korset, minns jag att en dam klappade på min hand och vid kaffebordet samtidigt som hon sa – Viktoria har man en gång börjat här så slutar man inte.

Idag förstår jag precis vad hon menade, ett ”röda kors-hjärta” slutar man aldrig att ha.

On a boat

IMG_1669IMG_1712IMG_1675

Att paddla mitt i havet och surpla på en kall iste, min definition av life just nu. Dessutom kan man ju göra det i en brandröd kick ass- baddräkt.

back in paradise

IMG_1599IMG_1602Så har jag äntligen landat på min grekiska ö som jag kallar hemma, vår lägenhet på Kreta. Jag har äntligen semester och det kom så himla lägligt. Jag har behövt tid för att landa och så står jag inför en hel del beslut att ta. Så spännande och så sjukt utmanande! Jag brukar ofta förklara det som ketchupeffekten (att livet ger dig en ketchupflaska och när det är dags för att ta en liten klick, kommer allt samtidigt).  För mig har det alltid varit viktigt att ha mål och vart jag vill och denna plats har verkligen gjort det möjligt för mig att skriva ned några nya.

Snart kommer jag kunna berätta lite mer om vad som händer och tro mig, det ska bli så spännande!

Henna details

IMG_1454IMG_1512Fina Nidae körde på en av våra after works till förmån för Syrien och hon rent ut blew me away med hennes fantastiska talang! Så har jag hunnit fått fantastiska kreationer av henne två gånger till! Ser ni hennes detaljförmåga eller? Jag fullkomligt älskar att ha det som en detalj till en basic look. Gör allt verkligen.