Graffiti

img_1889

graffiti

img_1979

 

Är det något som inspirerar mig så är det lätt alla platser man hamnar på. Nu syftar jag självklart inte bara på platser med det där självklara som solnedgångar och vackra utsikter. Jag menar mer de där små gatorna, gränderna eller precis som dessa bilder från London. Graffiti tunneln. Med en lukt av ny-sprayad färg, en massa street art och färgglada färger blev jag helt golvad. Den här tunneln i London var så mycket mer än bara en tunnel för mig alltså.

Ballet noir

viktoria7viktoria_169viktoriam8viktoria3viktoria5

 

Photo: Emil Jarengrim
Skirt, Zara/Jacket, BLK DNM/Cap, second hand/Top, H&M/Necklace, WOS/

Från att jag såg denna fantastiska kjol på galgen så visste jag att stylingen skulle bli rolig, speciellt för att balansera ut det feminina i den. Oavsett om man kombinerar kjolen med skinnjacka och boots eller sneakers och t-shirt, så är det mycket roligare och definitivt mer jag.

 

Fashion week Stockholm

viktoriaIMG_2084viktoriam1Photographer Frida Möller / Studio Emma Svensson

Leather jacket, BLK DNM/Jeans, Second hand/T-shirt, BLK DNM/Boots, Samsoe samsoe/

I veckan var det alltså Fashion week i Stockholm och självklart blev det en hel del springande på visningar. Jag reppade såklart BLK DNM och bar  plagg från oss. Galet det känns att säga oss numera!

Denna look körde jag på dag 1 och jag fullkomligt dör för denna jacka. Visst kan man bara älska den? Svart, clean men med långa fina fransar som ger sådan snygg effekt när man går.  STATEMENT!