It’s all about brows

img_4214img_4212img_4209

Igår började jag min morgon med en frukost vid nio rum tillsammans med Rapide Cosmetics. Jag som har en kärlek till stora bryn och själv lägger mest tid på bryn i min morgonrutin älskar såklart när man får förlänga morgonen med en god frukost och snacka bryn med experter. Rapide har lanserat deras första ögonbrynsserie och där med några extra spännande produkter som jag självklart måste prova i min brynrutin.

Sedan jag började gå hos min bryn-tjej Felicia för två år sedan, har hon jobbat fram en en fantastisk form på mig då jag verkligen älskar en osminkad look med ett par riktigt stora bryn som fått växa till sig ordentligt.

Det viktigaste när det gäller bryn tycker jag är framförallt att hitta den form som passar just ditt ansikte bäst, samt att under hålla dem därefter. I min brynrutin använder jag sedan 3 produkter. Brynpenna, bryngele för att få stråna på plats samt en highligther för att också få en renare uttryck runt kanterna.

Tack Rapide cosmetics för en inspirerande morgon tillsammans med er!

After work with BLK DNM

kg-blkdnm-1191kg-blkdnm-1256kg-blkdnm-1415kg-blkdnm-1353kg-blkdnm-1341kg-blkdnm-1346kg-blkdnm-1267kg-blkdnm-1338

Photo: Raphael Stecksén #Kaffegruppen

Det känns som om dagar och veckor bara går, utan att jag hinner stanna upp och reflektera. Men i morse reflekterades tiden tydligt i köksfönstret, som i sin tur blev mitt uppvaknande. Den första snön. Jag har fyllt alla mina dagar med en massa jobb. – Ovanligt Viktoria, tänker ni. Men det blir ju så himla lätt så när man jobbar med det man brinner för, tänker jag. Dessutom har jag så många fler projekt jag vill utföra och det är en otroligt kittlande när jag tänker på det. Men allt har sin tid. Är det inte så?

I bland ser jag på mig själv och undrar hur det vore om jag för en gångs skull inte gick in med hjärta och själ i allt jag gör. Om jag inte bröt min hastighetsbegränsning, jämt. Men det hade ju inte varit jag på nåt sätt. –Så länge balansen finns där ser jag de som en jävla tillgång!

I dagarna hade vi en after work på BLK DNM. Vi gillar ju att hänga med våra vänner och kunder, så vad kunde bli bättre än att samla alla över en AW. Kolla in höstkollektionen tillsammans med en öl, bra musik och härliga människor. OM vi hade trevligt! Det ser man ju på mitt otroligt morrande tiger-leende på bild 2?