-Some sparkle, please.

1 Inspiration. När man observerar hur glitter och stenar kanske mer eller mindre tar över hela universum just nu. På ögon, ansikte, hår och läppar. Egentligen, vem behöver en elegant klänning till festliga tillställningar, när man bara kan strö lite glitter på ögonlocket eller vid hårroten? Våga matcha nyårsaftons alla gnistrande fyrverkerier. Lätt hundra poäng.

Throwback Greece

IMG_3389 (1081x721)IMG_3496IMG_1717IMG_1602

Kanske kan det finaste man kan önska en annan människa vara en egen stillsam plats där man känna sin närvaro och kan möta sig själv. Som alla förbipasserande fordon behöver då och då, stanna till vid en bensinmack längs vägen. Oavsett om det är längs en väg i Norrland eller trånga och kringliga gator på en medelhavs ö. Man stannar till, tankar, observerar glatt att de fortfarande säljs banana skids på macken i Delsbo eller så inser man att bilen faktiskt behöver byta ett däck, som blivit skadat längs de steniga bergsvägarna I Grekland. Men när alla fordon stannat till en stund, är de redo att köra ut på vägarna igen.

Precis så ser jag dig och mig också.

Att vi får ha en egen plats att få stanna till på, bli åter uppmärksam var vi står, vad som finns omkring oss, där vi kan ha långa konversationer med oss själva och låta svaren komma till oss. Ladda om, andas in ny luft, andas ut och tanka ny energi. Sedan kan vi kasta oss ut på vägarna igen, redo att möta världen.

Min plats är här. Var är din?