All white favorites

DSC_4185 DSC_4183DSC_4192DSC_4194
DSC_4198

Photo: Viktoria Möller/ viktoriam.se

Bland mina favoriter från gårdagens visningar på mercedes-benz fashion week var dessa plagg från Hunkydory A/W14 . Jag älskar det helvita och material-mixen.  Långbyxan med största  tjocktröjan, off-shoulder blusen och byxdressen med pälsen hängandes.  Vill ha allt!

>>Some of my favorite looks from yesterday. Hunkydory showed us some white looks with a mix of fabrics. I just love the white pants combined with a oversized sweater, the off-shoulder top or the jump suit with the fur

Posted in Okategoriserade.

3 Comments

    • Clara! Jag förstår absolut vad du menar. Många svenska märken har dragit tillbaka sina angora-produktioner.När det kommer till päls så gillar jag inte ny-producerat. Många som använder päls har ju nu börjat använda sig av päls från djur som slaktats för mat, jag tycker att de är bra att fler tar ansvar över sina produktioner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.