Gouldian Finch

Fredrik_Karumo_Viktoria_beauty43011_8bit_web

Fredrik_Karumo_Viktoria_beauty43006_8bit_web

viktoriam

Fredrik_Karumo_Viktoria_beauty43078_8bit_web

Photographer: Fredrik Karumo
Retusch: Dennis Gustavsson

Hair & MUA: Karin Forsslund and Elin Jonsson (freakoutcreations)
Model: Me

Här kommer lite bilder från en rolig Beauty-plåtning jag gjorde för ett tag sedan. Vi var ett riktigt skönt team och vi hade så roligt tillsammans. Karin är en god vän till mig sedan innan, vilket såklart gjorde jobbet extra roligt. Idag finns hela vår editorial uppe på projection.se under modebilder. Kolla in!

>>Here are the colorful Beauty editorial I did a while ago. We were a great team and had so much fun during the shoot. Karin is an old friend of mine, and it is alwqays a pleasure to work with friends, To combine quality time with work is great sometimes. Today you can find the whole editorial on projection.

Posted in Okategoriserade.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.