Ida Sjöstedt for Monki

DSC_0645

DSC_0590

DSC_0638 idasjösteds

DSC_0617

DSC_0651

DSC_0646 viktoria_monki2

DSC_0604viktoria_monki5

Igår innan jag öppnade second hand-butiken var jag på pressfrukost för lanseringen av Ida Sjösteds kollektion för Monki. Romantiskt och blommigt genomsyrade hela hennes kollektion och även den fantastiska frukosten! Jag fick med mig ett set med shorts och t-shirt hem som kommer vara så fint i sommar! Jag passade på att hänga lite med projection-gänget, dricka en Ida-kaffe och få en superfin blomkrans som designades med färska blommor på plats. En toppenstart på dagen med andra ord. tack evahelena pr för en fin morgon!
>>Yesteray morning at the pre-launch for the Ida Sjöstedt for Monki- collection. A perfcect start of the day with my projection team, Ida-coffee, a  beautiful breakfast, flowers and some shopping. Thank you evahelena pr for a great start of my day!

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.