One more day to go, MBFWSS14

Då var det sista dagen som jag kommer springa runt på Mercedes-benz fashion week i Stockholm. En stor favorit hos mig och har absolut varit Bea Szenfelds visning med alla hennes fantastiska papperskreationer! Nu ska jag snart ut i värmen vidare mot berns, men först lite jobb! Ni kan också följa mig på instagram, Viktoriamoller_ heter jag där.
>>One more day to go, Mercedes-benz fashion week in Stockholm here i come! you also find updates from my instagram, Viktoriamoller_
 
Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>