Røde kors second hand

IMG_8827 (1)IMG_8845 (1)IMG_8825 (1)IMG_8899Det var tre minst sagt intensiva dagar i Oslo! Mitt främsta uppdrag blev att bilda personal och frivilliga när det kommer till sortiment. Självklart fanns jag där för min kollega Anna på norske rode kors och bistod henne med den hjälp hon behöver inför veckans öppning! Inget snack om att denna butik kommer ha grymt sortiment alltså, detta får ni inte missa om ni infinner er i Oslo på Torsdag!

Norge levererade annars grymt väder, god mat, fina vänner och fantastiskt härliga människor. För mig blev Oslo en riktig feel good stad!

 

Posted in Okategoriserade.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.