back in paradise

IMG_1599IMG_1602Så har jag äntligen landat på min grekiska ö som jag kallar hemma, vår lägenhet på Kreta. Jag har äntligen semester och det kom så himla lägligt. Jag har behövt tid för att landa och så står jag inför en hel del beslut att ta. Så spännande och så sjukt utmanande! Jag brukar ofta förklara det som ketchupeffekten (att livet ger dig en ketchupflaska och när det är dags för att ta en liten klick, kommer allt samtidigt).  För mig har det alltid varit viktigt att ha mål och vart jag vill och denna plats har verkligen gjort det möjligt för mig att skriva ned några nya.

Snart kommer jag kunna berätta lite mer om vad som händer och tro mig, det ska bli så spännande!

Posted in Okategoriserade.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.