A black denim look

_MG_84623FotorCreated_MG_8556FotorCreated4_MG_8493FotorCreated

/Dress, Second hand/Choker, Zara/Boots, River Island/Bag, River Island/ Photo cred Peter Pettersson

När man lyckas få råa kanter, svart jeans, v-ringat, oversize och en klänning i skjortmodell då har man nästan prickat in allt på vad jag ser hos den optimala klänningen. Så kan man se min senaste tatuering skymtandes i ringningen också, jag gillar den bannemej mer och mer för varje dag som går.

 

 

Posted in Look of today, Look of today @en, second hand.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>