Midnight expressions

fotorcreatedDen kommer ofta sena kvällar eller nätter. När alla rum i lägenheten är nedsläckta och kanske bara några värmeljus lyser i rummet. Som oftast är mitt vardagsrum. Den kommer många gånger med en himla fart och det gäller där och då att fånga upp den. Jag vet inte hur många gånger jag trott att det är bara att plocka fram kreativiteten när jag väl behöver den, men blir så frustrerad varje gång när jag inser att det inte är så. Alla gånger jag suttit fokuserad, fastnat med blicken på någon konstig skugga på väggen och bara hoppats på att jag ska hitta till den. Men i stället blir det fruktansvärt påtvingat, jag suddar ut och gör om. Suddar ut och gör om.

I kväll hände det fina. Kreativiteten bara kom susandes förbi i några sekunder och jag bestämde mig för att få ned det som skulle ut. Några bilder blev ihopsatta och det blev så mycket mer än bara en klick bilder som inspirerar mig. Tycker någonstans den utformar ett uttryck av exakt var jag befinner mig i livet just nu.

 

 

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>