After work with BLK DNM

kg-blkdnm-1191kg-blkdnm-1256kg-blkdnm-1415kg-blkdnm-1353kg-blkdnm-1341kg-blkdnm-1346kg-blkdnm-1267kg-blkdnm-1338

Photo: Raphael Stecksén #Kaffegruppen

Det känns som om dagar och veckor bara går, utan att jag hinner stanna upp och reflektera. Men i morse reflekterades tiden tydligt i köksfönstret, som i sin tur blev mitt uppvaknande. Den första snön. Jag har fyllt alla mina dagar med en massa jobb. – Ovanligt Viktoria, tänker ni. Men det blir ju så himla lätt så när man jobbar med det man brinner för, tänker jag. Dessutom har jag så många fler projekt jag vill utföra och det är en otroligt kittlande när jag tänker på det. Men allt har sin tid. Är det inte så?

I bland ser jag på mig själv och undrar hur det vore om jag för en gångs skull inte gick in med hjärta och själ i allt jag gör. Om jag inte bröt min hastighetsbegränsning, jämt. Men det hade ju inte varit jag på nåt sätt. –Så länge balansen finns där ser jag de som en jävla tillgång!

I dagarna hade vi en after work på BLK DNM. Vi gillar ju att hänga med våra vänner och kunder, så vad kunde bli bättre än att samla alla över en AW. Kolla in höstkollektionen tillsammans med en öl, bra musik och härliga människor. OM vi hade trevligt! Det ser man ju på mitt otroligt morrande tiger-leende på bild 2?

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>