It’s all about brows

img_4214img_4212img_4209

Igår började jag min morgon med en frukost vid nio rum tillsammans med Rapide Cosmetics. Jag som har en kärlek till stora bryn och själv lägger mest tid på bryn i min morgonrutin älskar såklart när man får förlänga morgonen med en god frukost och snacka bryn med experter. Rapide har lanserat deras första ögonbrynsserie och där med några extra spännande produkter som jag självklart måste prova i min brynrutin.

Sedan jag började gå hos min bryn-tjej Felicia för två år sedan, har hon jobbat fram en en fantastisk form på mig då jag verkligen älskar en osminkad look med ett par riktigt stora bryn som fått växa till sig ordentligt.

Det viktigaste när det gäller bryn tycker jag är framförallt att hitta den form som passar just ditt ansikte bäst, samt att under hålla dem därefter. I min brynrutin använder jag sedan 3 produkter. Brynpenna, bryngele för att få stråna på plats samt en highligther för att också få en renare uttryck runt kanterna.

Tack Rapide cosmetics för en inspirerande morgon tillsammans med er!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>