Thoughts about keeping myself inspired

IMG_2582 (2)Acrylic paintings by Viktoria Möller 

”The universe will give you what you need. But yo need to have courage to believe in what it has given to you” och ”it feels like have the entire universe inside of me”

Det här med inspiration. Jag satt en eftermiddag tillsammans med min vän Michelle över en kaffe på söder. Vi kom in lite på mitt målande som precis tagit fart och vi diskuterade hur bra sätt det varit för mig att uppnå ro. Michelle funderade lite och frågade mig ”Men när allt är bra omkring dig och du bara är genuint lycklig i livet, tror du att du fortfarande kommer att måla då?”. Jag blev skrämd bara av tanken. Det slog mig då att jag faktiskt inte visste hur mitt målande skulle komma att ändras när min sinnesstämning gör det. När jag inte känner något specifikt eller starkt, vad blir min inspiration till att måla? Kommer behovet upphöra när man har någon form av balans i livet?

När jag ser tillbaka hur min sinnesstämning ändrats med tiden så känner jag ett lugn, eftersom att jag fortfarande målar. Eftersom jag fortfarande känner en inspiration i skapandet. Det som där emot  blivit tydligt är hur mitt uttryck följer mina känslor. Så det jag landar i är att så länge jag lever och känner, så kommer mitt målande alltid finnas där. I bland kanske som svartvitt och i bland kanske som färgexplosioner.

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.