Exhibition in Stockholm

IMG_3717För drygt en månad hade jag min allra första utställning ”Uncovered” i Sundsvall. Nästa vecka kommer  jag att visa”Uncovered” en gång till på Galleri Korn i Stockholm. Kan inte fatta att jag står här inför min andra utställning, när jag för några månader sedan inte hade visat i princip någon vad jag suttit och målat på nätterna.

Sedan min första utställning på Galleri granen i Sundsvall, så har målandet blivit mer eller mindre det enda jag gör och precis som livet går upp och ned, skiftar nog också uttrycken. Ibland är det färg, ibland är det inte det. Ibland är det ljust och ibland mörkt.

Missa inte min utställning ”Uncovered” i Hornstull 24-26 Oktober på Galleri Korn.

Vi ses!

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.