French beret

IMG_5963iPiccy-collage
Jag får numera springa hem efter jobbet för att förhoppningsvis komma igång med målandet innan det blir mörkt. Nu när de senaste tre tavlorna varit i starka färger behövs det bra ljus när jag målar. Man vill ju inte vakna till en rosa tavla för att man dagen innan målade en röd tavla i mörker. Haha.

Jag har några kvällar och en ledig helg framför mig. I dagsläget har jag två tavlor jag vill få klara tills Måndag, när jag börjar hänga mina tavlor i galleriet. Samtidigt så blir jag inte klar, då blir jag inte det. Det sista jag skulle utsätta mig för är att krysta fram något eller visa något ofärdigt. Målandet gör jag ju i grunden för mig och ingen annan.

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.