A week after

fotografmissjeni-viktoria-11fotografmissjeni-viktoria-1Photographer: Jennie Johansson

När jag tittar tillbaka på bilderna såhär i efterhand, kan jag inte riktigt förstå att det redan gått en vecka sedan jag fick nycklarna till galleriet och började hänga mina tavlor. Utställningen som jag jobbat med intensivt i månader, är nu något som jag kan se tillbaka på. Så hur känns det såhär efteråt?

Jag var ganska stressad veckorna innan utställningen, så lugnet har lagt sig över mig likt ett omfamnande täcke. För mig motsvarar utställningen ett kapitel och jag känner nu hur jag kliver in i ett nytt. En ny dimension av mitt målande.

Vernissagen, där galleriet var fyllt i 4 timmar. Bara det var otroligt överväldigande för mig. Jag har nog aldrig känt både frigörelse och en skavande obekvämhet samtidigt. För mig är det fantastiskt att få dela med mig, men samtidigt så svårt att låta betraktaren komma så nära mig. Det kommer nog vara en återkommande kamp inom mig, när det gäller konsten.

Jag kommer att leva på dessa dagar ett bra tag fram över. Utställningen skapade också ett rum för allas känslor att mer eller mindre ta plats. Alla tankar, känslor, ord och berättelser ni delat med mig kommer jag bära. Påminnas ofta om när jag ser tillbaka på utställningen, men också känna en tacksamhet. Tacksamhet för att ni valde att dela med er till mig, där och då.

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.