An expression from within’


I November fick jag äntligen förverkliga något som jag funderat på i månader. Jag fick flytta fokuset på konst med utgångsläge canvas- till miljö. Jag har på senare tid sett fram emot att måla i större uttryck, större dimensioner och det slog mig att varför inte måla utanför ramen och göra en hel vägg i stället?

Jag började bolla idén med Johan Lehman som jag jobbat med tidigare och ganska snabbt tror jag han fick en bild vad jag ville skapa i rörlig bild. Han blev ju också det där livsviktiga bollplanket som jag kände mig så otroligt trygg, när jag än en gång skulle kliva in på otrygg mark. Men nu när jag skulle släppa in en person och en kamera i mitt skapande. Detta blev också något som jag tillsammans med Sadolin och WESC tyckte skulle vara ett roligt projekt att göra tillsammans. Så vi gjorde det!

Med tanke på att jag aldrig planerar motiv vad som målas utan jag någonstans låter det komma till mig, gick jag med en krypande känsla att jag bara hade en chans att få till det på väggen. Så stod jag framför väggen och det som kom till mig var cirklar. (Man kan se hur jag provar göra en cirkel med min arm och hur det blir mitt allra första penseldrag).

Här är resultatet och jag ser videon som en presentation av mig. Det här är jag, som konstnär.

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.