Ammoudi bay

santorini_vm_1

DSC_1264

santorini_vm_2Klippdykning och färsk fisk till lunch i hamnen ammoudi var några av sakerna vi passade på att göra när vi åkte till Oia. Dyket var ett rent äventyr att ta sig till då ön är en gammal vulkan och vägen bestod av vassa stenar och stenar byggda som broar. Men när vi kom fram, så klart vatten och lugnt från folkmassor.

>>Cliff diving and fresh fish for lunch inn ammoudi bay were one of the things I liked the most with Oia. It took a while to get around to the cliff for diving, because of all the big rocks. But when we got there, crystal clear water and quiet. Loved it!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.